Alles over
Evenementen 

Bekijk hier alle komende evenementen bij Wapen van Hengelo. Ontdek wat er binnenkort op de agenda staat en beleef gezellige avonden vol muziek, entertainment en heerlijk eten. Of je nu zin hebt in een live optreden, een thema-avond, of gewoon een leuke tijd met vrienden, bij Wapen van Hengelo is er altijd wel iets te doen. Mis het niet en plan je volgende uitje vandaag nog!

Bekijk hieronder al onze evenementen en mis niets

Koop hier je tickets!

Fashion Dinershow

Op donderdag 17 oktober vanaf 18:30 uur nodigen we je uit voor een unieke avond waar mode en gastronomie samenkomen!

Tijdens de exclusieve Fashion Diner Show presenteren Leurink Mode en Wapen van Hengelo een avond vol stijl en smaak. Geniet van een prachtige modeshow waarin de nieuwste collecties van Leurink Mode worden getoond, terwijl je wordt verwend met een voortreffelijk diner bereid door de chefs van Wapen van Hengelo. Reserveer je plek en laat je meevoeren in een wereld van luxe en verfijning. En dat voor maar €59,50 (incl. transactiekosten) per persoon.

Bij Leurink Mode willen we je shopervaring nog leuker maken! Bij besteding van €200 tijdens het evenement ontvang je nu een giftcard ter waarde van €50 als extraatje. Een perfecte incentive om jezelf of iemand anders te verwennen met onze stijlvolle collecties.

Oktoberfest

𝐉𝐞𝐭𝐳𝐭 𝐠𝐞𝐡𝐭’𝐬 𝐥𝐨𝐬 𝐢𝐧 𝐇𝐞𝐧𝐠𝐞𝐥𝐨!𝐁𝐞𝐥𝐞𝐞𝐟 𝐡𝐞𝐭 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭𝐬𝐭𝐞 𝐎𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫𝐟𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐇𝐞𝐧𝐠𝐞𝐥𝐨 𝐨𝐩 𝟐𝟓 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟒!

In Wapen van Hengelo komt alles samen: opzwepende Duitse schlager hits met DJ Ronny, de typische Alpen ‘sound’ van het duo AlpenFever, grote pullen bier, lange biertafels en een geweldige sfeer. Van 20.00 uur tot 00.30 uur is het één groot feest, Hengelo op z’n best!

Profiteer nu van de Early Bird Actie en koop je tickets voor slechts €20,00 (excl. administratie kosten). Bovendien steun je hiermee een goed doel, dus waar wacht je nog op?

Bittersweet Jubileumconcert: 25 jaar in Concert!

Ben je klaar voor een onvergetelijke avond vol energie, interactie en de beste hits van toen en nu? Maak je dan op voor het spectaculaire jubileumconcert van Bittersweet, dé allround coverband die al 25 jaar lang het dak eraf speelt!

Gedurende deze avond trakteren ze je op de grootste hits uit meerdere decennia. Van pop tot rock, van R&B tot dance; Bittersweet speelt jouw favoriete nummers op hun eigen BITTERSWEET manier. En alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook nog vele andere verrassingen in petto die deze avond extra speciaal maken. Oa BS’sers van toen!