Alles over
Trouwen

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!! Om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken, zijn jullie natuurlijk op zoek naar een locatie waarin al jullie wensen werkelijkheid worden. En daar denken wij bij Wapen van Hengelo graag over mee.

Plan je perfecte dag

‘Creëer je droombruiloft’ en stel zelf jullie perfecte dag samen. Direct en vrijblijvend een offerte op maat, die je altijd kan terugvinden en aanpassen in jullie eigen online omgeving. Kies je voorkeursdatum, de drankjes, het gewenste diner en een late-night snack. Een Gin Tonic & Cocktailbar? Kan ook. En ben je uitgepuzzeld, dan komen jullie langs, leiden we jullie rond en nemen we samen alles rustig tot in de puntjes door tijdens een persoonlijk gesprek. Dit natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie. Zo komt jullie huwelijk bij Wapen van Hengelo écht tot leven!

Ceremonie

Wapen van Hengelo is dé plek voor een prachtige huwelijksvoltrekking en een vaste trouwlocatie van de gemeente Hengelo. Binnen in de mooiste ceremoniezaal van Twente of buiten in ons sfeervolle stadspark aan het water, jullie ja-woord is een feestje op zich.

Toost

Na afloop van de trouwceremonie is het tijd om feestelijk te toosten met een lekker glas bubbels op jullie kersverse huwelijk en het aansnijden van de bruidstaart. De eerste felicitaties worden in ontvangst genomen. Een speciaal moment!

Diner

In een intieme setting samen aan tafel met alleen je ouders, familie en allerbeste vrienden. Of een groots en sprankelend feestmaal. Onze chef en zijn team gaan elke uitdaging aan. Van exclusief 5-gangen diner tot een uitgebreide barbecue op een mooie zomerdag in ons prachtige stadspark.

Feest

Haar bijnaam ‘Paradiso van het Oosten’ stamt al uit de jaren ’70. De Grote zaal, één van de mooist gerevitaliseerde monumentale podiumfeestzalen inclusief balkon, vide en podium! Volledig in ere hersteld en onder het hoge zadeldak met de spectaculaire kroonluchters waan je je nog altijd in een van de meest exclusieve clubs. Jullie feest is gegarandeerd een succes!

Ben je op zoek naar de perfecte manier om jullie droombruiloft af te sluiten. Kies dan voor een overnachting in onze bruidssuite met royaal hemelbed en vrijstaand bad in de kamer. Na een dag van feesten komen jullie hier volledig tot rust.

Achtergrond Over Van Berkel Hospitality

Het Wapen van Hengelo is inmiddels het vierde bedrijf onder ‘de Van Berkel Hospitality vlag’. Negen jaar geleden begonnen Evelyn en Alco van Berkel aan hun eerste onderneming met de overname van Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven. Na veel verbouwen en investeren, hebben ze Carelshaven weer terug weten te brengen in de 21ste eeuw. In 2017 hebben zij Oranjerie Ruurlo geopend, wat naast museum-restaurant voor Museum MORE Kasteel Ruurlo ook fungeert als een exclusieve trouwlocatie in de Achterhoek. In 2019 voegde De Zwaan Delden zich bij de groep. Na een uitvoerige verbouwing is De Zwaan de Huiskamer van Delden geworden en weet menigeen het zonnigste terras van Delden te vinden.

Contact