Alles over
Feesten

Er is altijd reden voor een feestje! Een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of exclusieve manifestatie, de gelegenheid bepaal je zelf. Wij denken graag met jullie mee om er samen met jullie een fantastisch feest van te maken!

Creëer je eigen feest

‘Creëer je eigen feest’ en stel vrijblijvend je eigen draaiboek en offerte samen. Je kiest de gewenste datum, de gewenste tijden, de dranken, de lunch- en/of dinermogelijkheden en alles wat er bij jouw festiviteit komt kijken. Vervolgens prikken we samen een datum om het programma tot in detail te bespreken. Je bestaande offerte blijft beschikbaar in je eigen online omgeving.

Feestavond

Waan je in een van de meest exclusieve clubs van Europa. De Grote zaal is dé podiumfeestzaal van Twente en omstreken en het betoverende decor van jouw feest waarin een spel van bewegend licht en goede muziek ieder gezelschap naar de dansvloer weet te lokken. De voetjes gaan standaard van de vloer onder het hoge zadeldak met haar imposante kroonluchters.

Huwelijksjubileum

Of je nu 5, 10 of 25 jaar samen bent, bij Wapen van Hengelo maken we van jullie jubileum een memorabel moment. Een receptie, een gezellige borrel met heerlijke hapjes, een diner of een swingend avondfeest. Alles kan. We denken graag mee over de invulling; wat te denken van een thema? Duik terug in de tijd naar het jaar waarin jullie getrouwd zijn…

Bijeenkomst

Samen het oude jaar afsluiten of het nieuwe beginnen. Het inluiden van de zomer, een jaarvergadering of kwartaalbijeenkomst. Jullie traditionele samenzijn op een eigentijdse locatie voor jouw afdeling, vereniging of business/serviceclub. Gezellig samen borrelen, een chic gangendiner, een activiteit of een spreker. We denken graag met je mee.

Een feestelijk evenement dat alles heeft behalve een iconische ambiance? Het best bewaarde geheim van Twente… Een high-end locatie, waar collega’s elkaar beter leren kennen en families en vrienden een onvergetelijke avond uit beleven. Bij Wapen van Hengelo kun je zowel in klein als groot gezelschap genieten in privésfeer.

Achtergrond Over Van Berkel Hospitality

Het Wapen van Hengelo is inmiddels het vierde bedrijf onder ‘de Van Berkel Hospitality vlag’. Negen jaar geleden begonnen Evelyn en Alco van Berkel aan hun eerste onderneming met de overname van Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven. Na veel verbouwen en investeren, hebben ze Carelshaven weer terug weten te brengen in de 21ste eeuw. In 2017 hebben zij Oranjerie Ruurlo geopend, wat naast museum-restaurant voor Museum MORE Kasteel Ruurlo ook fungeert als een exclusieve trouwlocatie in de Achterhoek. In 2019 voegde De Zwaan Delden zich bij de groep. Na een uitvoerige verbouwing is De Zwaan de Huiskamer van Delden geworden en weet menigeen het zonnigste terras van Delden te vinden.

Contact